سالهاست که در خلال مطالعات متنوع بینالمللی و داخلی و همچنین مباحثات با خبرگان و فعالان اجتماعی کشور، ردپای گمشدهای را میبینیم که هر چه میگذرد به اهمیت و ضرورت آن بیشتر پی میبریم و آن موضوعی است بنام حکمرانی اجتماعی. تجربیات دنیا را میخوانیم باورمان بیشتر میشود که حکمرانی واژه عجین شدهای با مفهوم مردم است. اساساً حکمرانی بدون توجه به ظرفیتهای مردمی معنادار نیست. هرجا که مردم کمتر دیده شدهاند، تصمیمگیریها ره به جایی نبردهاند و هر کجا مردم پای کار آمدهاند مستقل از آنکه چقدر دولت در حل مسائل کارآمد بوده، حس رضایت و موفقیت ایجاد شده است: براین اساس بنیاد تعالی اجتماعی زندگی به منظور نقشآفرینی،رشد و توسعه زیستبوم اجتماعی کشور و در راستای افزایش نقش مردم در حل مسائل کشور ؛ از سال 97 به عنوان نهادی میانجی کار خود را آغاز کرد.
ما در بنیاد تعالی اجتماعی زندگی به پشتوانه بیش از پانزده سال پژوهش و بررسی ابعاد مختلف نظام حکمرانی اجتماعی و با تکیه بر تجربیات موفق در حوزه مشارکتهای مردمی، ماموریت خود را کمک به توسعه بخش اجتماعی و ارتقای زیستبوم مشارکت اجتماعی کشور، قرار دادهایم و در تلاشیم با تاثیرگذاری بر سیاستها و قوانین، زمینه و بستر فعالیت تشکلهای مردم نهاد را مناسبتر کنیم. با توانافزایی تشکلهای مردمنهاد، مسیر رشد و تعالی آنها را شتاب بخشیم. با افزایش تعاملات و ارتباطات بازیگران این عرصه، فعالیت تشکل های مردمی را همافزاتر و هماهنگ تر نماییم. کمک کنیم تا فرهنگ مشارکت اجتماعی در سطح جامعه تسری یافته و هریک از آحاد جامعه، خود را در مواجهه با مسائل کشور، مسئول بداند.
آرمان ما، این است که در طراحی راهبردها و الگوهای تحولی کشور، ظرفیتهای نهان مردم و تشکلهای مردم نهاد را به عنوان همراهان بینظیر در اداره امور کشور، به بهترین شکل ممکن فعال سازیم. ما اعتقاد داریم که بدون مشارکت فعّال مردم، هیچ دولتی قادر نخواهد بود آرمانها و برنامههای خود را محقق سازد. ما معتقدیم که ثروت واقعی یک کشور نه نفت ، نه اقتصاد پیشرفته، و نه نیروی علمی و فناورانه، بلکه ثروتی به نام "مردم" و "سرمایه اجتماعی" است. و در نهایت ما باور داریم که ورود مردم و دعوت از آنان برای مشارکت از طریق مهیاسازی زیستبوم مشارکت مردمی، راه حلی کارگشا جهت حل مسائل کشور است.
سیاستها و قوانین،یکی از مهمترین عوامل زمینهای هستند که به فعالیتهای اجتماعی جهت میدهند و میتوانند منجر به توسعه فعالیتها یا مانعی برای توسعه باشند.ما در بنیاد تعالی اجتماعی زندگی تلاش میکنیم تا با شناسایی نقاط کلیدی،اصلاحات مورد نیاز جهت توسعه مشارکت مردمی را به نهادهای مربوطه پیشنهاد دهیم.
ارتباطات گسترده و پایدار میان کنشگران اجتماعی،یکی از عوامل کلیدی در بهبود خدمات و فعالیتهای بخش اجتماعی است.به همین دلیل ما در بنیاد تعالی اجتماعی زندگی تلاش میکنیم تا با برگزاری رویدادها و برنامههای مختلف،زمینه تعاملات هر چه بیشتر کنشگران با هم و با سایر بازیگران این بخش را فراهم نماییم
امروزه در بسیاری از دانشگاههای معتبر دنیا، دورههای آموزشی تخصصی برای فعالان بخش اجتماعی اعم از موسسات خیریه،سمنها،بنیادها و..ارائه میشود.علاوه بر این،با توجه به اهمیت ارتقا دانش سیاستگذاران بخش اجتماعی،دورههای آموزشی حکمرانی بخش اجتماعی از موضوعات با اهمیتی است که مراکز آموزشی به آن پرداختهاند.
بنیاد تعالی اجتماعی زندگی نیز برای ارتقای کیفیت بخش اجتماعی،رشد و توانمندسازی فعالان این عرصه با بهرهگیری از تجارب و درسآموزههای نهادهای موفق داخلی و خارجی مبتنی برحرفهای سازی بخش اجتماعی اقدام میکند.
ما کمک میکنیم تا فرهنگ مشارکت اجتماعی در سطح جامعه تسری یابد و هر فرد،خود را به عنوان یک مسئول در مواجهه با چالشهای کشور اجساس کند،اینجا، در جادهای پر از امید و انرژی،ما به سوی یک آینده روشن و پر امید حرکت میکنیم.
لورم ایپسوم لو
لورم ایپسوم لو
لورم ایپسم لورم ایپسم
لورم ایپسم
لورم ایپسم لورم
لورم ایپسم
لورم ایپسم
لورم ایپسم لورم ایپسم
لورم ایپسم لورم
لورم ایپسم لورم
لورم ایپسم
لورم ایپسم لورم ایپسم
ما در بنیاد تعالی اجتماعی زندگی به پشتوانه بیش از پانزده سال پژوهش و بررسی ابعاد مختلف نظام حکمرانی اجتماعی و با تکیه بر تجربیات موفق در حوزه مشارکتهای مردمی، ماموریت خود را کمک به توسعه بخش اجتماعی و ارتقای زیستبوم مشارکت اجتماعی کشور، قرار داده ایم.